Eladó Panellakás, Szolnok

#195200551

Eladó Panellakás

19.5 millió Ft

Szolnok Belváros , Móra Ferenc út
Alapterület:
36 m2
Szobák száma:
1 + 1
Állapot:
Építési mód:
Panel
Azonnal költözhető
Jó közlekedéssel

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
9. Emelet
Van
Távfűtés egyedi méréssel
Panorámás
Bútorozatlan
Nyugat
Összkomfort
Akadálymentesített

Eladó belvárosi panorámás panellakás

Az épület egy közkedvelt, csendes utcában helyezkedik el, illetve mögötte egy gondozott park nyújthat kiszakadást a városi pezsgésből egy természetes, zöld környezetben. A környéken minden pár percre megtalálható, ami a mindennapokhoz szükséges: boltok, piac, buszpályaudvar, rendelő, bölcsőde, óvoda, iskola, kutyafuttató, kormányablak, gyógyszertár és egy frissen nyílt Aldi is pár méterre található, mely megkönnyíti a rohanó mindennapokban a bevásárlást. A buszmegálló is pár perc sétára elérhető.

A panorámás ingatlanban szinte minden évben fel lett valami újítva, és ez idén tavasz elején folytatódott a konyhabútor cseréjével, illetve a hálószoba padlójával!  A hálószoba új padlószőnyeget kapott.
Az új konyhabútor egyedileg lett ebbe a konyhába tervezve és legyártva egy kiváló szakember által. Teljesen új,  a felavatása az ingatlan új tulajdonosára vár!

A lakásba egy zárható folyosón keresztül jutunk el a lifttől. A lakás védelmét a lépcsőházban lévő kamera mellett a 2021-ben beépített 5ponton zárható HiSec biztonsági acélajtó nyújtja. Az előtérből nyílik az illemhelység, a konyha, illetve a nappali is. A konyhát egy üvegfal választja el a nappalitól, melyet leendő tulajdonosa akár amerikai konyhává is át tud alakítani. Az üvegfalban van egy ablak, mely nyitható, és átadóként szolgál, megkönnyítve a tálalást. A konyhában található egy beépített kis kamra is a helyiségben. A nappaliból csodás kilátás nyílik a városra a 2019-ben kicserélt műanyag nyílászárókból, melyek redőnnyel, illetve szúnyoghálóval is fel vannak szerelve. A nappaliból nyílik egy elkülönített hálószoba. A hálószobából és a konyhából is eljuthatunk a fürdőszobáig. A fürdőszoba mellett található egy beépített szekrény is.

Télen a meleget távfűtés biztosítja, melynek egyedi mérése van, illetve a 2022-ben beépített hűtő-fűtő klíma nem csak kellemes hűvös levegőt teremt a nyári melegben, de télen még a fűtésbe is be tud segíteni. Az ingatlan tisztasági festésen esett át 2023. márciusában.

A helyiségek mérete a tervrajzon megtekinthető!

Az épület mellett található parkoló, mely fizetős, de az ingatlan tulajdonosának kedvezményes, illetve autó nélkül is szinte minden megközelíthető.

Az ingatlan per,- és tehermentes, illetve azonnal költözhető; és bútorozatlanul eladó!

Az ingatlan részben fel lett újítva, így a leendő tulajdonosa saját ízlése szerint fejezheti be, ha igénye van rá, így kialakítva saját álomotthonát ebben a kis fenntartású, jó lakóközösségben, Szolnok frekventál környékén lévő panorámás lakásban.

Ha felkeltette érdeklődését, illetve bármilyen kérdése van, forduljon hozzám bizalommal és készséggel állok rendelkezésére!

Az ár irányár!

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Téglalakás
Panellakás
Nyaraló
Építési telek
Telephely
Raktár
Ikerházrész
Kert, gyümölcsös
Sorház
Iroda egyéb
Tanya
Üzlethelyiség